Værksted


Ring direkte til værkstedet på 88 53 3036 Jørgen Hansen.

På vores eget værksted gennemgår vi alle vore salgsbiler, og giver din nye vogn et serviceeftersyn, så din nye bil og du trygt kan køre indtil vognen runder næste serviceinterval.

Vores tester er topmoddellenen fra Würth, plus vi har en tester til VW biler, med disse tester kan vi således altid få fundet fejlen på din bil hurtigt og præcist,  plus vi selvfølgelig også har det udstyr der skal til en røggastest, dækafbalancering og Airconditionreparation, og vore medarbejdere er erfarne folk med høj kompentence indenfor autoområdet, så på den måde tilbyde dig totalservice på din bil..

 

Eftersyn

Vaerksted 1_500pxVi har en fast pris på et eftersyn til VW Transporter, hvor vognen serviceres i henhold til VW´s forskrifter. Prisen er inkl. moms. Den rigtige Long Life Olie, filter, og udskrift fra tester.
Pris kr. ,- incl moms. Så bevarer du en evt. fabriksgaranti.
Skal bilen have nye bremser, tandrem, klarer vi også dette.

Andre bilmærker serviceres selvfølgelig til vores lave timepris, og diagnosticeres og fejludlæses på vores Würth tester. Vi råder den vej over al nyttig serviceinformation om stort set alle bilmærker, deriblandt serviceskemaer og div. intervaller omkring udskiftning af div. dele i.h.t. fabrikantens forskrifter.

 

Synstjek

Vi går bilen igennem og udskifter kun dele i samråd med dig. Der efter fremstiller bilen hos synshallen inden du igen afhenter vognen. Pris kr. 599,- incl. synsgebyr, excl. evt. udskiftning af dele samt materialer.

 

Vaerksted 2_500pxAirconservice

Bakterier, svampesporer og pollen forurener luften i bilen, og fører i stigende grad til allergiske reaktioner. Funktions- og komponentfejl, der opdages i tide, kan spare dig for dyre reparationer senere hen, + et Aircon service får dit anlæg i topform og du har fuld udnyttelse af systemet.
Pris kr. 499,- incl moms (excl.evt. kølemiddel) eller har din bil mistet sit kølemiddel, så finder vi fejlen og få din aircontion til at virke igen.

Forrude reparation

Laves mens du venter, kommer du lige efterskaden er sket, kan det ofte laves så det ikke kan ses den har få et stenslag, pris pr. stenslag kr. 299,- inkl moms. Er reparation ikke nok så få en fast lav pris på din nye forrude.

 

Vaerksted 3_500pxHar din bil fået en forsikringsskade

Så hjælper vi med alt det praktiske om dette så bilen bliver som ny igen, skaden bliver taksteret via  forsikringsselskabernes AUTOTAKS som er det system  vi bruger til at gøre skade op i isamarbejde med taksatoren.

 

Åbningstider .:Værksted


Mandag  8:00-16:30 
Tirsdag 8:00-16:30
Onsdag 8:00-16:30
Torsdag 8:00-16:30
Fredag 8:00-15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Udviklet af Bilinfo